I media‎ > ‎

Helse 2012: Velkommen!

lagt inn 9. feb. 2012, 04:02 av Ashley Riddell   [ oppdatert 10. apr. 2013, 23:22 av Refleksologforeningen Administrator ]

Refleksologforeningen deltar på Helsemessen 10-12 februar 2012.

Vi ønsker å markedsføre oss i større grad og gjøre refleksologien bedre kjent. Det blir mulighet for behandling for de besøkende som ønsker å prøve refleksologi, og vi vil også gi publikum svar på de spørsmål de måtte ha om temaet.

Helse 2012 er Norges fremste og viktigste fag- og publikumsmesse som setter fokus på et sunnere liv gjennom forebyggende og helsefremmende arbeid.

God helse henger ofte sammen med en sunn livsstil og det er nettopp dette vi ønsker å fremme.

På messen skal publikum få svar på helserelaterte spørsmål og bli motivert nettopp til å leve et sunnere liv.

Vi ønsker å øke kunnskapen innad i bransjen og utad mot forbruker, og vise hvor langt bransjen har kommet innen forskning og utvikling.

Samtidig som det stadig blir mer trendy med en sunn livsstil ser vi at livsstilssykdommer er mer utbredt en noen gang.

Ønsker du å lese mer om messen kan du gå til www.helsemessen.no